galtibor

minden ami összekötheti a bort, Egert és a világot egy magyar diák szócsövén *** everything that connects the wine, Eger and the World through the thoughts of a Hungarian student

Friss topikok

  • jeta: Teljesen idegenként tévedtem ide, de két hete pont Egerben jartam es kar, hogy nem ismertem ezt a ... (2011.08.27. 20:05) Paris
  • Heveseger: Sok-sok sikert, és Boldog Húsvétot Nektek !!!!!!!!!! (2011.04.23. 22:42) Az új Gál Tibor Pincészet
  • már nem sznob: @galzsomBor: Köszönöm a válaszodat. 3 kérdésem lenne: 1, "meg kell várni míg az első borok elkész... (2010.12.08. 17:10) Egri Csillag...

Linkblog

Egri Bikavér fesztivál és Gál Tibor Klub

2010.06.22. 16:33 galzsomBor

 Kedves Támogatók!

 

Örömmel tudatom Önökkel, hogy a Szt Donát napi Egri Bikavér fesztiválon elindul a Gál Tibor Klub, mely a Gál Tibor Pincészet támogatóit, törzsvásárlóit gyűjti egybe!

A klubtagság egy szoros hosszútávú együttműködést jelent a Pincészet és a Tagok között, mely nemcsak kedvezményes borvásárlási lehetőséget jelent, hanem a Gál Tibor Pincészet által megszervezett számos rendezvényre, kóstolóra ingyenes illetve kedvezményes meghívót is. Emellett a későbbiek folyamán célunk olyan szolgáltatásokat is idekapcsolni, mint a bortrezor működtetése, illetve a borválogatások összeállításához, időzítéséhez szükséges tanácsadás.

 

A Gál Tibor Klub tagság első és teljes jogú tagjai a 100.000 Ft-os Gál Tibor kötvényesek.

 

A G.T. Klub első rendezvénye az Egri Bikavér fesztivál hétvégéjén lesz 2010. július 10-én, szombaton. Elsősorban a kötvényeseinket várjuk, azonban az ajtók nyitva vannak minden kedves érdeklődő számára.

 

A program

A Gál Tibor Borkötvényben szereplő borok kóstolója a Gál Tibor Pincészetben, bükki sajtokkal, egri ízekkel...a többi legyen meglepetés!

Helyszín: Eger, Verőszala u. 32

Időpont: Július 10. 15 - 17-ig

A kóstoló ára a kötvényesek és párjuk számára ingyenes, a többi érdeklődő számára 5500 Ft/fő.

Regisztrálás július 5-ig Bíró Balázsnál: kostolo@galtibor.hu! 

A bejegyzés trackback címe:

https://galtibor.blog.hu/api/trackback/id/tr292101324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása