galtibor

minden ami összekötheti a bort, Egert és a világot egy magyar diák szócsövén *** everything that connects the wine, Eger and the World through the thoughts of a Hungarian student

Friss topikok

  • jeta: Teljesen idegenként tévedtem ide, de két hete pont Egerben jartam es kar, hogy nem ismertem ezt a ... (2011.08.27. 20:05) Paris
  • Heveseger: Sok-sok sikert, és Boldog Húsvétot Nektek !!!!!!!!!! (2011.04.23. 22:42) Az új Gál Tibor Pincészet
  • már nem sznob: @galzsomBor: Köszönöm a válaszodat. 3 kérdésem lenne: 1, "meg kell várni míg az első borok elkész... (2010.12.08. 17:10) Egri Csillag...

Linkblog

Junibor - Etyek - Szeptember 4

2010.08.25. 11:56 galzsomBor

 A Junibor – fiatal borászok egyesülete – immár harmadik alkalommal szervez nyárvégi kóstolót Etyeken, a Rókusfalvy Teraszon szeptember 4-én, 16 órától.

 

Az évente megrendezésre kerülő esemény érdemi betekintés ad a minőség iránt elkötelezett új generációs borászok legújabb tételeibe, mivel a fiatalok kék-két kedvenc borukat mutathatják be. Igényes helyszínen, kitűnő pohárból, jó borok, különleges társaságban. Ez a Junibor etyeki kóstoló.

A rendezvény este a szokott módon partivá változik majd. A tánctér, a DJ, és a bárpult a megfelelő körülményeket, a rendszeres visszatérő látogatók és a fáradhatatlan borászok pedig a hangulatot garantálják. Így még kötetlenebb formában folytathatjátok a nyár utolsó boros összejövetelét, és készülhettek az őszre. Az esemény ilyen formán összeköti a nyári fesztiválokat a szüreti boros rendezvényekkel.

Minden nagykorút sok szeretettel várunk. A 3500 forintos (diákoknak 2500) belépődíj korlátlan borfogyasztást biztosít, érvényes az esti partira is, és Juniboros kóstolópoharat is kaptok ajándékba. (forrás: junibor.hu)

Résztvevő borászok:

Wille-Baumkauff Stefán

Sebestyén Csaba

Prácser Hajni

Miklós Csabi

Jekl Flóra

Kiss Gábor

Ifj. Kamocsay Ákos

Ifj. Figula Mihály

Ifj. Dúzsi Tamás

Ifj. Gál Tibor

HernjákTomi

Gere Viki

Gál Péter

Frittmann Péter

Árvay Angelika

Bolyki Jani

 

A bejegyzés trackback címe:

https://galtibor.blog.hu/api/trackback/id/tr542246502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása